| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
z3u$ Newbie

Data inscrierii: 06/Feb/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: 06/02/2007 11:44 Titlul subiectului: Cum sa faci un server de cs 1.6 |
|
|
dc cnd deschid srv-u si io pun sa fie pe internet .....cnd e online srv-u imi apara ce e pe LAN !!!!!!!........AJUTORRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!HELLLPPPPPPPPPPPP!!
|
| Sus |
|
uraganu Vizitator
|
Trimis: 18/04/2007 13:53 Titlul subiectului: |
|
|
| din cauza ca in server.cfg ai sv_lan 1 |
|
| Sus |
|
SubZero Veteran

Data inscrierii: 27/Apr/2007 Mesaje: 305
|
Trimis: 27/04/2007 20:14 Titlul subiectului: |
|
|
| frate nu pot instala: install_admin.vbs asta .... ce fac? |
|
| Sus |
|
SubZero Veteran

|
Trimis: 27/04/2007 20:46 Titlul subiectului: |
|
|
te rog frumos raspunde-mi si mie. Nu imi merge sa instalez install_admin.vbs ala " border="0" />( |
|
| Sus |
|
SubZero Veteran

|
Trimis: 27/04/2007 20:51 Titlul subiectului: |
|
|
Nu pot trece de pasul asta:
Instalare AdminMod
Am downloadat mai devreme halflife-admin-2.50.60-win.zip pe care il extractam oriunde (click dreapta pe el > extract here). Vom avea un director nou numit Adminmod. In el, executam dublu click pe install_admin.vbs. Apasam OK dupa care ne intreaba unde anume sa-l instalam. Probabil va gasi mai multe target-uri, pe noi ne intereseaza C:\HLDS deci scriem in casutza de jos numarul aferent pentru C:\HLDS. De ex. pentru 2) Dedicated Server (C:\HLDS) scriem in casutza 2 si apasam OK. Apoi ne intreaba pentru ce MOD vrem sa il instalam. Scriem in casutza 1 (pt cstrike). OK si cam asta e..
" border="0" />( |
|
| Sus |
|
uraganu Vizitator
|
Trimis: 27/04/2007 21:36 Titlul subiectului: |
|
|
| Fi mai clar , si mai explicit |
|
| Sus |
|
SubZero Veteran

|
Trimis: 28/04/2007 10:13 Titlul subiectului: |
|
|
Deci eu fac exact ca in guide dar nu pot instala Adminmod. Nu pot face asta:
Instalare AdminMod
Am downloadat mai devreme halflife-admin-2.50.60-win.zip pe care il extractam oriunde (click dreapta pe el > extract here). Vom avea un director nou numit Adminmod. In el, executam dublu click pe install_admin.vbs. Apasam OK dupa care ne intreaba unde anume sa-l instalam. Probabil va gasi mai multe target-uri, pe noi ne intereseaza C:\HLDS deci scriem in casutza de jos numarul aferent pentru C:\HLDS. De ex. pentru 2) Dedicated Server (C:\HLDS) scriem in casutza 2 si apasam OK. Apoi ne intreaba pentru ce MOD vrem sa il instalam. Scriem in casutza 1 (pt cstrike). OK si cam asta e..
L-am extras, am intrat in adminmod, intru in el, si la install_admin.vbs imi apare o icoana in care zice : Window cannot open this file:
File: install_admin.vbs
To open this file, Windows needs to know what program created it ...... cred ca stii despre ce e vorba
Ma poti ajuta te rog? [/img] |
|
| Sus |
|
uraganu Vizitator
|
Trimis: 29/04/2007 22:10 Titlul subiectului: |
|
|
| Pai install_admin trebuie sa-l deschizi cu Microsoft Based Script host , iar daca nu il ai dai pe Use the web service to find a apropiate program..si downlodezi de acolo programu necesar . |
|
| Sus |
|
SubZero Veteran

|
Trimis: 01/05/2007 11:02 Titlul subiectului: |
|
|
| te rog frumos daca ai tu programul ala uploadeaza-l si tu si pune si tu linkul aici te rog ca nu imi gaseste pe web te rog frumos |
|
| Sus |
|
SubZero Veteran

|
Trimis: 08/05/2007 18:40 Titlul subiectului: |
|
|
era din cauza windowsului. am instalat alt windows si merge " border="0" /> oricum ms mult uraganu  |
|
| Sus |
|
eXplosive DesignMod

Data inscrierii: 30/Iun/2007 Mesaje: 860 Localitate: Botosani
|
Trimis: 30/06/2007 13:33 Titlul subiectului: |
|
|
| poti sa iti poi amx .. click aci |
|
| Sus |
|
mutulica Newbie

Data inscrierii: 04/Aug/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: 04/08/2007 22:45 Titlul subiectului: |
|
|
Nu mai copiati de pe alte forumuri cum se face servere de cs si va credeti originali daca vreti copiati dar macar sa fie bune fisierele adik sa le poti lua " border="0" /> _________________
    |
|
| Sus |
|
AdBot Robotelul cu reclame
Ce este AdBot ? Click aici
|
Trimis: 09/02/2010 17:47 Titlul subiectului: AdBot |
|
|
|
|